Herkullisen rapea brioche syntyy voillaleivotusta croissant taikinasta. Täyteläinen Viola tuorejuusto täytteenä tekee juhlavan tarjottavan, jota kylmäsavuporo maustaa. Valio AURA® muru kruunaa koko makunautinnon.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Herkullisen rapea brioche syntyy voillaleivotusta croissant taikinasta. Täyteläinen Viola tuorejuusto täytteenä tekee juhlavan tarjottavan, jota kylmäsavuporo maustaa. Valio AURA® muru kruunaa koko makunautinnon.
Croissanttaikina | |
---|---|
1.000 kg | vettä |
0.075 kg | |
0.030 kg | suolaa |
0.050 kg | sokeria |
0.100 kg | hiivaa |
0.200 kg | kananmunia |
0.100 kg | |
1.900 kg | vehnäjauhoja |
1.400 kg | |
4.855 kg (80 kpl à 0.061 kg) | |
Täyte | |
2.000 kg | |
1.300 kg | |
1.100 kg | kylmäsavuporoa |
0.500 kg | |
0.000 kg | mustapippuria myllystä |
4.900 kg (80 kpl à 0.061 kg) | |
9.755 kg (80 kpl à 0.122 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.