Aura-Poro-Brioche

Valio Food Solutions

Aura-Poro-Brioche

Herkullisen rapea brioche syntyy voillaleivotusta croissant taikinasta. Täyteläinen Viola tuorejuusto täytteenä tekee juhlavan tarjottavan, jota kylmäsavuporo maustaa. Valio AURA® muru kruunaa koko makunautinnon.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset80 kpl

Croissanttaikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.030 kg
suolaa
0.050 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.100 kg
1.900 kg
vehnäjauhoja
1.400 kg
4.855 kg (80 kpl à 0.061 kg)

Täyte

2.000 kg
1.300 kg
1.100 kg
kylmäsavuporoa
0.500 kg
0.000 kg
mustapippuria myllystä
4.900 kg (80 kpl à 0.061 kg)
9.755 kg (80 kpl à 0.122 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4
  2. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3.
  3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  4. Kauli taikina 4 mm:n vahvuiseksi 25cm leveäksi matoksi .
  5. Rullaa matto ja leikkaa 2 cm:n paloiksi.
  6. Aseta palat kapseliin.
  7. Nostata briossit.
  8. Paista 210 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Paiston alussa höyrytys.
  9. Jäähdytä briossit. Halkaise.
  10. Valmista täyte . Vaahdota kerma ja lisää tuorejuusto ja pororouhe. Mausta pippurilla.
  11. Täytä Briossi täytteellä ja ripottele auramuru päälle. Koristele tuoreilla vihanneksilla.
kpl
g
9.6 kg
335 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
335 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g
Kalsium
55 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
335 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g
Kalsium
55 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›