Klassikko makuyhdistelmä AURA®-juustosta ja punajuuresta saa kavereikseen kaurajyvät, viikunat ja korianterin tässä herkullisessa talvisesongin salaatissa. Tarjoa esim. pikkujoulukauden lounailla tai tarjoiluissa.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Klassikko makuyhdistelmä AURA®-juustosta ja punajuuresta saa kavereikseen kaurajyvät, viikunat ja korianterin tässä herkullisessa talvisesongin salaatissa. Tarjoa esim. pikkujoulukauden lounailla tai tarjoiluissa.
0.300 kg | kaurajyviä |
0.700 kg | kasvislientä |
0.042 kg | rucolaa |
0.375 kg | esikypsennettyjä punajuurilohkoja |
0.100 kg | tuoretta viikunaa |
0.100 kg | |
0.050 kg | saksanpähkinöitä , tai muita pähkinöitä paahdettuna |
0.020 kg | |
0.020 kg | vaaleaa balsamietikkaa |
0.020 kg | oliiviöljyä |
0.020 kg | tuoretta korianteria |
0.000 kg | suolaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.