AURA punajuuri-viikunasalaatti

AURA punajuuri-viikunasalaatti
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

AURA punajuuri-viikunasalaatti

AURA punajuuri-viikunasalaatti

Klassikko makuyhdistelmä AURA®-juustosta ja punajuuresta saa kavereikseen kaurajyvät, viikunat ja korianterin tässä herkullisessa talvisesongin salaatissa. Tarjoa esim. pikkujoulukauden lounailla tai tarjoiluissa.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset15 annosta

0.300 kg
kaurajyviä
0.700 kg
kasvislientä
0.042 kg
rucolaa
0.375 kg
esikypsennettyjä punajuurilohkoja
0.100 kg
tuoretta viikunaa
0.100 kg
0.050 kg
saksanpähkinöitä , tai muita pähkinöitä paahdettuna
0.020 kg
0.020 kg
vaaleaa balsamietikkaa
0.020 kg
oliiviöljyä
0.020 kg
tuoretta korianteria
0.000 kg
suolaa

Ohje

  1. Keitä kaurajyvät kasvisliemessä kypsiksi. Jäähdytä.
  2. Paahda ja jäähdytä punajuuret.
  3. Kokoa kerroksittain vadille rucola, kypsät kaurajyvät, punajuuret, lohkotut viikunat, AURA-juusto ja saksanpähkinät.
  4. Tee appelsiinimehusta, balsamietikasta ja oliiviöljystä vinaigrette ja mausta sillä ja suolalla salaatti. Viimeistele korianterilla.
kpl
g
1.5 kg
141 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
141 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.