AURA-punajuurikakku

Valio Food Solutions

AURA-punajuurikakku

Ainekset12 annosta

Pohja

0.360 kg

Täyte

0.010 kg
0.800 kg
0.400 kg
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.005 kg
sormisuolaa
0.180 kg
kananmunaa
0.600 kg
0.300 kg
0.010 kg
tummaa siirappia
0.005 kg
punaista elintarvikeväriä

Pinnalle

0.360 kg
0.000 kg

Ohje

  1. Laita leivinpaperi 26 ø cm halkaisijaltaan olevan irtopohjavuoan pohjalle.
  2. Painele pohjalle ja reunoille sulatettu piirakkapohja.
  3. Täyte

  4. Kuullota sipulit Oivariini rasvassa. Mausta ja jäähdytä.
  5. Lisää muut aineet joukkoon.
  6. Kaada täyte pohjan päälle. Paista 150 asteessa n. 55 min.
  7. Anna jäähtyä kylmässä ennen vuoasta irrottamista.
  8. Pinnalle

  9. Ota stanssilla pyöreitä kiekkoja sulaneesta piirakkapohjasta ja leikkaa niihin Halloween kurpitsan tyyliin kasvot.
  10. Paista 200 asteessa kahden pellin ja leivinpaperin välissä 200° C n. 10 min. tai kunnes ne ovat kypsyneet.
  11. Jäähdytä ja koristele kakku. Viimeistele AURA murulla.
kpl
g
0.8 kg
176 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
176 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
176 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.