AURA-punajuurikakku

AURA-punajuurikakku
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

AURA-punajuurikakku

AURA-punajuurikakku

Ainekset12 annosta

Pohja

0.370 kg
Valio ½ GN kauraista taikinalevyä

Täyte

0.010 kg
0.800 kg
Valio punajuurisuikaleita
0.340 kg
pakastesipulikuutioita
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.005 kg
sormisuolaa
0.180 kg
kananmunaa
0.600 kg
0.300 kg
0.010 kg
tummaa siirappia
0.005 kg
punaista elintarvikeväriä

Pinnalle

0.370 kg
Valio ½ GN kauraista taikinalevyä
0.000 kg

Ohje

  1. Laita leivinpaperi 26 ø cm halkaisijaltaan olevan irtopohjavuoan pohjalle.
  2. Painele pohjalle ja reunoille sulatettu piirakkapohja.
  3. Täyte

  4. Kuullota sipulit Oivariini rasvassa. Mausta ja jäähdytä.
  5. Lisää muut aineet joukkoon.
  6. Kaada täyte pohjan päälle. Paista 150 asteessa n. 55 min.
  7. Anna jäähtyä kylmässä ennen vuoasta irrottamista.
  8. Pinnalle

  9. Ota stanssilla pyöreitä kiekkoja sulaneesta piirakkapohjasta ja leikkaa niihin Halloween kurpitsan tyyliin kasvot.
  10. Paista 200 asteessa kahden pellin ja leivinpaperin välissä 200° C n. 10 min. tai kunnes ne ovat kypsyneet.
  11. Jäähdytä ja koristele kakku. Viimeistele AURA murulla.
kpl
g
0.8 kg
189 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
189 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
189 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.