Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
AURA-punajuurilaatikko
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
AURA-punajuurilaatikko
AURA-punajuurilaatikko
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
14 annosta
2.500 kg
Valio punajuurisuikaleita
0.600 kg
FS sipulikuutioita
0.500 kg
Valio AURA® murua
0.200 kg
kuivattua viikunaa kuutioituna
1.000 kg
Valio ruokakermaa laktoositon
0.002 kg
mustapippurirouhetta
0.006 kg
suolaa
Ohje
Sekoita ainekset voidellussa GN 1/1-65 -astiassa. Kypsennä kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 1 tunti 30 min. Laita kansi päälle, kun pinta alkaa saada väriä. Tarjoa kasvisruokana tai liharuoan lisäkkeenä
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
4.5 kg
Gluteeniton
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
102
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio punajuurisuikale 2,5 kg x 2 / 5 kg
FS sipulikuutio 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio AURA® e1 kg murennettu sinihomejuusto
Valio ruokakerma 15 % 1 l UHT laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
102 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
102 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›