AURA puolukkapiirakka

AURA puolukkapiirakka
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

AURA puolukkapiirakka

AURA puolukkapiirakka

AURA ja kinuski pelaavat todella hyvin yhteen. Pinnan herkullinen cruble syntyy ruishiutaleista, jotka ruskistuvat AURA juuston kanssa uunissa. Kokonaisuutta raikastaa puolukoiden kirpeys. Tarjoa leivoksina tai pyöreänä piirakkana. Halutessasi voit tarjota vaahdon myös erikseen. Valmis murotaikinapohja nopeuttaa valmis

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset56 kpl

Pohja

1.000 kg
1.000 kg (56 kpl à 0.018 kg)

Massa

0.300 kg
0.400 kg
sokeria
0.400 kg
mantelijauhetta
0.100 kg
vehnäjauhoja
0.009 kg
leivinjauhetta
0.360 kg
kananmunia
1.569 kg (56 kpl à 0.028 kg)

Täyte

0.670 kg
0.670 kg (56 kpl à 0.012 kg)

Päälle

0.500 kg
0.500 kg (56 kpl à 0.009 kg)

Streussel

0.188 kg
0.088 kg
ruishiutaleita
0.150 kg
fariinisokeria
0.250 kg
vehnäjauhoja
0.013 kg
vaniljasokeria
0.689 kg (56 kpl à 0.012 kg)

Kinuski kerma

0.660 kg
0.200 kg
0.860 kg (56 kpl à 0.015 kg)
5.288 kg (56 kpl à 0.094 kg)

Ohje

  1. Valmistus

  2. Kauli murotaikinalevy 2mm:n vahvuiseksi. Laita paistovuoan (58 x 43 cm) pohjalle.
  3. Esipaista 170°C:ssa n.8 min. Jäähdytä.
  4. Sekoita voi ja kuivat aineet. Lisää kananmunat. Sekoita 3 min.
  5. Levitä massa murotaikina pohjan päälle.
  6. Pursota puolukkatäyte päälle.
  7. Ripottele auramuru.
  8. Sekoita streusselin ainekset ja ripottele pinnalle.
  9. Paista 170°C:ssa noin 30min. Jäähdytä.
  10. Vatkaa kerma ja kinuski täyte kuohkeaksi vaahdoksi.
  11. Paloittele piirakka ja koristele kinuski kermalla.
kpl
g
6.6 kg
384 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
384 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
384 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›