Siirry sisältöön
AURA puolukkapiirakka
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

AURA puolukkapiirakka

AURA ja kinuski pelaavat todella hyvin yhteen. Pinnan herkullinen cruble syntyy ruishiutaleista, jotka ruskistuvat AURA juuston kanssa uunissa. Kokonaisuutta raikastaa puolukoiden kirpeys. Tarjoa leivoksina tai pyöreänä piirakkana. Halutessasi voit tarjota vaahdon myös erikseen. Valmis murotaikinapohja nopeuttaa valmistusta.

AURA puolukkapiirakka

Ainekset

Pohja

  • 1,000 kg
    Valio 1/2 GN -murotaikinalevyä
    Voilla leivotun, laktoosittoman murotaikinalevyn avulla saa loihdittua herkullisimmat piiraat, paistokset, jälkiruoat ja pikkuleivät erilaisiin tarjoilutilanteisiin.…
    Valio 1/2 GN-murotaikinalevy 500 g x 16 / 8 kg laktoositon

Massa

  • 0,300 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,400 kg sokeria
  • 0,400 kg mantelijauhetta
  • 0,100 kg vehnäjauhoja
  • 0,009 kg leivinjauhetta
  • 0,360 kg kananmunia

Täyte

  • 0,670 kg
    Valio puolukkatäytettä
    Maistuisiko pinaattiletut puolukkahillolla vai puolukkakääretorttu? Kaunis punainen puolukkahillo sisältää kokonaisia puolukoita ja soveltuu niin suolaisten…
    Valio puolukkahillo 5 kg

Päälle

  • 0,500 kg
    Valio AURA® murua
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e1 kg murennettu sinihomejuusto

Streussel

  • 0,188 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,088 kg ruishiutaleita
  • 0,150 kg fariinisokeria
  • 0,250 kg vehnäjauhoja
  • 0,013 kg vaniljasokeria

Kinuski kerma


Ohje

Valmistus

  1. Kauli murotaikinalevy 2mm:n vahvuiseksi. Laita paistovuoan (58 x 43 cm) pohjalle.
  2. Esipaista 170°C:ssa n.8 min. Jäähdytä.
  3. Sekoita voi ja kuivat aineet. Lisää kananmunat. Sekoita 3 min.
  4. Levitä massa murotaikina pohjan päälle.
  5. Pursota puolukkatäyte päälle.
  6. Ripottele auramuru.
  7. Sekoita streusselin ainekset ja ripottele pinnalle.
  8. Paista 170°C:ssa noin 30min. Jäähdytä.
  9. Vatkaa kerma ja kinuski täyte kuohkeaksi vaahdoksi.
  10. Paloittele piirakka ja koristele kinuski kermalla.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 357 kcal
Proteiini 6,5 g
Hiilihydraatti 30,9 g
Rasva 22,6 g
Tyydyttynyt rasva 11 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 0,5 g
Kalsium 87,6 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 379 kcal
Proteiini 6,9 g
Hiilihydraatti 32,9 g
Rasva 24,1 g
Tyydyttynyt rasva 11,7 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search