AURA voipullavuoka

AURA voipullavuoka
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

AURA voipullavuoka

AURA voipullavuoka

AURA voipullavuoka osoittaa jälleen kerran suolaisen ja makean liiton toimivuuden. Herkkuvuoka syntyy, kun valmiiden, sulatettujen pulla-aihioiden lomaan ripotellaan AURA murua. Sinihomejuusto tuo kokonaisuuteen kivan suolaisen twistin.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset22 kpl

4.880 kg
4.880 kg (22 kpl à 0.222 kg)

Pinnalle

0.500 kg
0.070 kg
fariinisokeria
0.070 kg
digestivekeksiä
0.500 kg
1.140 kg (22 kpl à 0.052 kg)
6.020 kg (22 kpl à 0.274 kg)

Ohje

  1. Sulata pullat ja paloittele aihiot puolikkaiksi.
  2. Asettele palat vuokiin.
  3. Nostata pullat.
  4. Voitele pullat kananmunalla.
  5. Jauha digestive keksit ja sekoita fariinisokerin kanssa.
  6. Ripottele pullien pinnalle AURAmuru, keksimuru ja voi kuutiot.
  7. Paista 200°:ssa n. 14 min.
kpl
g
5.9 kg
343 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
343 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
343 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.