Aurinkoinen rahkapitko

Valio Food Solutions

Aurinkoinen rahkapitko

Ainekset21 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.940 kg (21 kpl à 0.235 kg)

Täyte

1.050 kg
1.050 kg (21 kpl à 0.050 kg)

Rahkatäyte

1.200 kg
0.250 kg
kananmunia
0.250 kg
sokeria
0.070 kg
0.120 kg
1.890 kg (21 kpl à 0.090 kg)

Pinnalle

0.210 kg
stroisselia
0.210 kg (21 kpl à 0.010 kg)
8.090 kg (21 kpl à 0.385 kg)

Ohje

  1. Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 20 minuuttia.
  2. Valmista rahkatäyte sekoittamalla täytteen aineet tasaiseksi
  3. Kauli pullataikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 12 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  4. Pursota appelsiini-omenatäytettä nauhoille kaksi raitaa. Taita nauhat kolmen osaan siten, että sauma tulee alas keskelle.
  5. Leikkaa nauhat 28 cm:n pituisiksi pitkoiksi.
  6. Nostata pitkot ja paina pitkojen keskelle ura pituussuuntaan. Voitele pitkot ja pursota rahkatäytettä pitkojen päälle. Ripottele pinnalle stroisselia
  7. Paista pitkot 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia
kpl
g
8.1 kg
268 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
268 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
43 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
31 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
268 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
43 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
31 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›