Avokado-lohisalaatti

Avokado-lohisalaatti
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Avokado-lohisalaatti

Avokado-lohisalaatti

Herkullinen lohi-avocadosalaatti vitriinimyyntiin tai noutopöytään.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset8 annosta

0.500 kg
jäävuorisalaattia
0.400 kg
papusekoitusta
0.400 kg
0.005 kg
suolaa
0.200 kg
kuorittua avokadoa
0.194 kg
tummia viinirypäleitä

Kastike

0.150 kg
0.200 kg
0.100 kg
0.005 kg
hienonnettua tilliä
0.020 kg
makeaa chilikastiketta
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Pese ja revi salaatti.
  2. Huuhtele ja valuta pavut.
  3. Mausta suolalla lohisuikaleet. Paista ne Oivariini rasvassa kypsiksi ja jäähdytä.
  4. Viipaloi avokadot ja halkaise rypäleet.
  5. Sekoita kastikkeen aineet keskenään.
  6. Asettele salaatin ainekset kerroksittain lautasille.
  7. Kaada lopuksi salaatinkastiketta annoksien päälle.
kpl
g
1.8 kg
123 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
123 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
123 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.