Avokado-lohisalaatti

Valio Food Solutions

Avokado-lohisalaatti

Ainekset8 annosta

0.500 kg
jäävuorisalaattia
0.400 kg
0.400 kg
0.005 kg
suolaa
0.200 kg
kuorittua avokadoa
0.194 kg
tummia viinirypäleitä

Kastike

0.150 kg
0.200 kg
0.100 kg
0.005 kg
hienonnettua tilliä
0.020 kg
makeaa chilikastiketta
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Pese ja revi salaatti.
  2. Paista kuumalla pannulla sulatettu papu sekoitus.
  3. Mausta suolalla lohisuikaleet. Paista ne Oivariini rasvassa kypsiksi ja jäähdytä.
  4. Viipaloi avokadot ja halkaise rypäleet.
  5. Sekoita kastikkeen aineet keskenään.
  6. Asettele salaatin ainekset kerroksittain lautasille.
  7. Kaada lopuksi salaatinkastiketta annoksien päälle.
kpl
g
1.8 kg
117 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
117 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
56 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
117 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
56 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.