Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Balsamico-marinoituja punajuuria ja AURA juustoa
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Balsamico-marinoituja punajuuria ja AURA juustoa
Balsamico-marinoituja punajuuria ja AURA juustoa
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Vuoden Kokki
Ammattikeittiö
Ainekset
10 annosta
0.400 kg
Valio punajuurisuikaleita
0.200 kg
balsamietikkaa
0.100 kg
Valio AURA® juustoa
0.300 kg
pinjansiemeniä
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria
Ohje
Laita punajuuret 175 asteiseen uuniin n. 2 - 3 tunniksi, kunnes ne ovat kypsiä. Kuori punajuuret ja leikkaa lohkoiksi.
Mausta lohkot balsamicolla, suolalla ja mustapippurilla.
Laita tarjoiluastiaan ja murenna päälle AURA ja paahdetut pinjansiemenet.
** Vuoden kokki 2010 Mika Palonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.0 kg
Gluteeniton
Laktoositon
236
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio punajuurisuikale 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio AURA® e170 g pala
Ravintosisältö annoksessa
Energia
236 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
5 g
Suola
0,4 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
236 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›