Balsamisiirappi

Valio Food Solutions

Balsamisiirappi

Ainekset10 annosta

0.200 kg
0.100 kg
balsamiviinietikkaa (tummaa tai vaaleaa)
0.085 kg
sokeria

Ohje

  1. Keitä siirapin aineksia n. 12 min. Tarkkaile keittoajan lopussa siirapin sakenemista. Lopeta keittäminen välittömästi, kun seos alkaa aavistuksen saostua. Jäähtyessään siirappi sakenee.
  2. Tarjoa huoneenlämpöinen balsamisiirappi Valio juustojen tai salaatin kanssa.

Vinkki

Mikäli siirappi muuttuu jäähtyessään liian sakeaksi ja tahmeaksi, lisää siihen mehua ja keitä sekoittaen kunnes on tasaista. Jäähdytä.
kpl
g
0.2 kg
117 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
117 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g
Kalsium
1 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
117 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g
Kalsium
1 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›