Banoffee leivokset

Banoffee leivokset
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Banoffee leivokset

Banoffee leivokset

Ainekset20 kpl

0.215 kg
0.150 kg
0.400 kg
0.100 kg
0.500 kg
kuorittua banaania viipaleina

Kuorrutus

0.700 kg
0.015 kg
tomusokeria
0.003 kg
jauhettua inkivääriä
0.040 kg
pekaanipähkinöitä
0.000 kg
ruokosokerisiirappia

Ohje

  1. Leikkaa tummasta vetopohjasta puolet. Laita tarjoiluastialle ja sulata noin 1 h. Kostuta pohja maitokahvijuomalla.
  2. Mittaa kinuskitäyte ja tuorejuusto kulhoon ja vaahdota tuotteet hyvin keskenään. Levitä vaahdotettu kinuski-juustotäyte kostutetun vetopohjan päälle. Levitä kinuskin pinnalle banaaniviipaleet tasaisesti.
  3. Kuorrutus

  4. Vaahdota kerma ja lisää vaahdottamisen loppuvaiheessa mausteet. Pursota kakun pinnalle. Viimeistele pekaanipähkinöillä. Myös siirappi sopii koristeluun.
kpl
g
2.0 kg
261 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
261 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
261 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.