Banoffee

Valio Food Solutions

Banoffee

Tumma vetopohja, kinuski, banaani, kerma ja tuorejuusto. Helppo ja herkullinen klassikkojälkiruoka kruunaa asiakkaasi lounaan.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset30 annosta

0.430 kg
0.150 kg
0.650 kg
banaania
0.500 kg
0.500 kg
0.500 kg
0.050 kg
mantelilastuja
0.050 kg
suolapähkinöitä , tai muita pähkinöitä tai siemeniä
0.050 kg
tummaa suklaata

Ohje

  1. Revi vetopohja palasiksi 1/1 GN -vuokaan. Kostuta appelsiinimehulla.
  2. Paloittele banaanit haluamaasi muotoon ja levitä kostutettujen vetopohjapalasten päälle.
  3. Pursota/levitä kinuskitäyte joukkoon.
  4. Vaahdota tuorejuusto ja vispikerma sekaisin ja nostele vuokaan. Viimeistele mantelilastuilla, suolapähkinöillä ja tummalla suklaalla.
kpl
g
3.0 kg
257 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
257 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
257 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›