Siirry sisältöön
Banoffee
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Banoffee

Tumma vetopohja, kinuski, banaani, kerma ja tuorejuusto. Helppo ja herkullinen klassikkojälkiruoka kruunaa asiakkaasi lounaan.

Banoffee

Ainekset


Ohje

  1. Revi vetopohja palasiksi 1/1 GN -vuokaan. Kostuta appelsiinimehulla.
  2. Paloittele banaanit haluamaasi muotoon ja levitä kostutettujen vetopohjapalasten päälle.
  3. Pursota/levitä kinuskitäyte joukkoon.
  4. Vaahdota tuorejuusto ja vispikerma sekaisin ja nostele vuokaan. Viimeistele mantelilastuilla, suolapähkinöillä ja tummalla suklaalla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 203 kcal
Proteiini 3,8 g
Hiilihydraatti 15,4 g
Rasva 13,7 g
Tyydyttynyt rasva 6,8 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,3 g
Kalsium 18,4 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 203 kcal
Proteiini 3,8 g
Hiilihydraatti 15,4 g
Rasva 13,7 g
Tyydyttynyt rasva 6,8 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search