Siirry sisältöön
Barcelonan torttu

Barcelonan torttu

Barcelonan torttu

Ainekset

Kostutus

Täyte

Kuorrutukseen

  • 0,007 kg kaakaojauhetta
  • 0,040 kg paahdettuja mantelilastuja
  • 0,430 kg Valio tummaa vetopohjaa laktoositon

Kostutus

  • 0,200 kg Valio appelsiinitäysmehu perinteistä

Täyte

  • 0,400 kg Valio Viola® kevyt maustamatonta tuorejuustoa
  • 0,240 kg Valio Leipomo appelsiinikuorihilloa
  • 0,050 kg Valio appelsiinitäysmehu perinteistä
  • 0,045 kg sokeria
  • 0,002 kg inkivääriä
  • 0,300 kg Valio kuohukermaa laktoositon

Kuorrutukseen

  • 0,007 kg kaakaojauhetta
  • 0,040 kg paahdettuja mantelilastuja

Ohje

  1. Kostuta mehulla sulanut vetopohja. Mausta tuorejuusto sokerilla, inkiväärillä ja appelsiinitäysmehulla. Sekoita joukkoon vaahdotettu kerma.
  2. Ota täytteestä 1/3 kuorrutusta varten. Levitä 2/3 täytteestä pohjalle ja kääri rullalle. Levitä loppu täyte pinnalle. Anna vetäytyä pari tuntia kylmässä. Sihtaa pinnalle kaakaojauhetta ja levitä paahdettuja mantelilastuja.

Saman tarjoiluti­lanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 218 kcal
Proteiini 4,5 g
Hiilihydraatti 25 g
Rasva 10,8 g
Tyydyttynyt rasva 5,4 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,3 g
Kalsium 16,5 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 256 kcal
Proteiini 5,3 g
Hiilihydraatti 29,5 g
Rasva 12,7 g
Tyydyttynyt rasva 6,4 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search