Barcelonan torttu

Barcelonan torttu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Barcelonan torttu

Barcelonan torttu

Ainekset20 annosta

0.430 kg

Kostutus

0.200 kg

Täyte

0.400 kg
0.240 kg
0.050 kg
0.045 kg
sokeria
0.002 kg
inkivääriä
0.300 kg

Kuorrutukseen

0.007 kg
kaakaojauhetta
0.040 kg
paahdettuja mantelilastuja

Ohje

  1. Kostuta mehulla sulanut vetopohja. Mausta tuorejuusto sokerilla, inkiväärillä ja appelsiinitäysmehulla. Sekoita joukkoon vaahdotettu kerma.
  2. Ota täytteestä 1/3 kuorrutusta varten. Levitä 2/3 täytteestä pohjalle ja kääri rullalle. Levitä loppu täyte pinnalle. Anna vetäytyä pari tuntia kylmässä. Sihtaa pinnalle kaakaojauhetta ja levitä paahdettuja mantelilastuja.
kpl
g
1.7 kg
265 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
265 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
265 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.