Bataatti-fetafilotaikinarullat & jogurttidippi

Bataatti-fetafilotaikinarullat & jogurttidippi
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Bataatti-fetafilotaikinarullat & jogurttidippi

Bataatti-fetafilotaikinarullat & jogurttidippi

Kasvisvaihtoehto finger foodeihin valmistuu filotaikinasta, bataattipyreestä ja fetajuustosta. Tähän voit hyödyntää monipuolisesti eri juurespyreitä ja juustoja.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

Filotaikinarullat

0.100 kg
pitkäjyväistä riisiä
0.200 kg
valmista bataattisosetta
0.089 kg
kananmunaa
0.200 kg
fetajuustoa , murennettuna
0.002 kg
kuivattua timjamia
0.002 kg
suolaa
0.500 kg
filotaikinaa

Voiteluun

0.026 kg
kananmunaa , tai voisulaa
0.010 kg
seesaminsiemeniä

Jogurttidippi

0.300 kg
0.030 kg
hunajaa
0.002 kg
juustokuminaa
0.002 kg
suolaa
0.050 kg
sitruunamehua ja -kuorta
0.010 kg
tuoretta minttua

Ohje

  1. Filotaikinarullat

  2. Ota filotaikina huoneenlämpöön kaksi tuntia ennen valmistusta. Keitä riisi kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Lisää joukkoon bataattisose, kanamuna ja murennettu feta. Mausta.
  3. Ota 3-4 arkkia filotaikinaa päällekäin ja leikkaa se neliöiksi (sivut 10-12 cm). Lisää täyte neliön keskelle, taita vastakkaiset reunat yhteen ja kääri rullalle. Voitele kananmunalla tai voisulalla ja ripottele pinnalle sesaminsiemeniä. Paista 175 °C uunissa 20-30 minuuttia.
  4. Jogurttidippi

  5. Sekoita jogurttidipin ainekset keskenään ja anna maustua hetki ennen tarjoilua.
kpl
g
1.5 kg
174 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
174 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
174 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.