BBQ-kanakebab

BBQ-kanakebab

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
133 kcal / 100g
Barbequekastike saa pehmeyttä ruokakermasta ja makeutta ananasmehusta. Tarjoile kebabkastike riisin tai perunan kanssa. Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Freesaa sipulit Oivariini rasvassa.

  • Lisää barbeque-kastike, tomaattimurska, ananasmehu ja ruokakerma. Kiehauta. Mausta suolalla.

  • Jaa broilerikebablastut kahteen 1/1 GN-vuokaan ja kaada kastike päälle.

  • Paista 175 °C uunissa noin 30 minuuttia välillä sekoitellen.

  • Tarjoa täysjyväriisin kera.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!