BBQ-kanakebab

BBQ-kanakebab
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

BBQ-kanakebab

BBQ-kanakebab

Barbequekastike saa pehmeyttä ruokakermasta ja makeutta ananasmehusta. Tarjoile kebabkastike riisin tai perunan kanssa. Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset40 annosta

4.000 kg
broilerikebablastuja, pakaste
0.297 kg
pakastesipulikuutioita
0.050 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.500 kg
barbeque-kastiketta
2.000 kg
tomaattimurskaa
0.500 kg
1.000 kg
0.000 kg
0.000 kg
suolaa

Ohje

  1. Freesaa sipulit Oivariini rasvassa.
  2. Lisää barbeque-kastike, tomaattimurska, ananasmehu ja ruokakerma. Kiehauta. Mausta suolalla.
  3. Jaa broilerikebablastut kahteen 1/1 GN-vuokaan ja kaada kastike päälle.
  4. Paista 175 °C uunissa noin 30 minuuttia välillä sekoitellen.
  5. Tarjoa täysjyväriisin kera.
kpl
g
8.0 kg
154 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
154 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
154 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.