Beignet

Beignet

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
307 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sulata pullat ja uppopaista ne kypsiksi munkkien tapaan.

  • Pyöritä jäähtyneet pullat tomusokerissa ja täytä AURA moussella ja karpalotäytteellä.

Täyte
  • Sulata AURA kerman joukkoon ja jäähdytä kylmäksi.

  • Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää se notkistetun tuorejuuston joukkoon.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!