Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Beignet
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Beignet
Beignet
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
45 annosta
2.925 kg
Valio pikkupullia laktoositon
0.000 kg
tomusokeria
Täyte
0.200 kg
Valio AURA® murua
0.300 kg
Valio vispikermaa laktoositon
0.400 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
Lisäksi
0.000 kg
Valio karpalotäytettä
Ohje
Sulata pullat ja uppopaista ne kypsiksi munkkien tapaan.
Pyöritä jäähtyneet pullat tomusokerissa ja täytä AURA moussella ja karpalotäytteellä.
Täyte
Sulata AURA kerman joukkoon ja jäähdytä kylmäksi.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää se notkistetun tuorejuuston joukkoon.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
3.8 kg
Laktoositon
307
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio pikkupulla 65 g x 75 / 4,88 kg laktoositon
Valio AURA® e1 kg murennettu sinihomejuusto
Valio vispikerma 1 l UHT laktoositon
Valio Viola® 1,5 kg maustamaton tuorejuusto laktoositon
Valio karpalotäyte 10 kg
Ravintosisältö annoksessa
Energia
307 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
307 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›