Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Berliinin Croissantti
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Berliinin Croissantti
Berliinin Croissantti
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
10 annosta
0.700 kg
Valio croissantteja
0.050 kg
Valio kokomunamassaa
Lisäksi
0.400 kg
Valio vispikermaa laktoositon
0.070 kg
Valio vadelmahilloa
Päälle
0.000 kg
pomadaa
Ohje
Sulata ja nostata croissantit. Voitele.
Paista kypsäksi.
Lisäksi
Vaahdota kerma.
Halkaise croissantit lisää hillo ja kerma väliin.
Lisää päälle pomada.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.2 kg
Laktoositon
360
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio croissant nostatettu 70 g x 45 / 3,15 kg laktoositon
Valio vispikerma 1 l UHT laktoositon
Valio vadelmahillo 5 kg
Ravintosisältö annoksessa
Energia
360 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
360 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy