Berliinin Croissantti

Berliinin Croissantti

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
360 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,700 kg Valio croissantteja
0,050 kg Valio kokomunamassaa
Lisäksi
0,400 kg Valio vispikermaa laktoositon
0,070 kg Valio vadelmahilloa
Päälle
  pomadaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sulata ja nostata croissantit. Voitele.

  • Paista kypsäksi.

Lisäksi
  • Vaahdota kerma.

  • Halkaise croissantit lisää hillo ja kerma väliin.

  • Lisää päälle pomada.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!