Berliininmunkki esitaikinalla

Berliininmunkki esitaikinalla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Berliininmunkki esitaikinalla

Berliininmunkki esitaikinalla

Ainekset69 kpl

Esitaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.120 kg
0.010 kg
hiivaa
1.000 kg
vehnäjauhoja
2.230 kg (69 kpl à 0.032 kg)

Taikina

2.230 kg
esitaikinaa
0.010 kg
suolaa
0.250 kg
sokeria
0.150 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.290 kg
1.500 kg
vehnäjauhoja
4.830 kg (69 kpl à 0.070 kg)

Täyte

1.035 kg
1.035 kg (69 kpl à 0.015 kg)

Pinnalle

0.897 kg
pomadaa
0.897 kg (69 kpl à 0.013 kg)
8.992 kg (69 kpl à 0.130 kg)

Ohje

  1. Valmista esitaikina. Sekoita 20 asteiseen veteen maitojauhe, kermaviili, hiiva ja jauhot. Anna esitaikinan käydä 1 tunti huoneenlämpötilassa ja sen jälkeen yli yön kylmiössä.
  2. Sekoita esitaikinan joukkoon taikinan muut aineet ja vaivaa taikinaksi.
  3. Anna taikina levätä 20 minuuttia ja sekoita sen jälkeen taikinaa nopeasti. Anna taikinan levätä 20 minuuttia.
  4. Valmista taikinasta 70 g:n painoisia pyöreitä munkkeja. Nostata munkit.
  5. Paista munkit 175 asteisessa uppopaistorasvassa. Täytä munkit vadelmatäytteellä ja kuorruta pinta vaaleanpunaisella pomadalla.
kpl
g
4.8 kg
267 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
267 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
49 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
267 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
49 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.