Berliininmunkki

Valio Food Solutions

Berliininmunkki

Ainekset71 kpl

Munkkitaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.300 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.350 kg
kananmunia
0.100 kg
keltuaisia
0.250 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.030 kg (71 kpl à 0.071 kg)

Täyte

1.065 kg
1.065 kg (71 kpl à 0.015 kg)

Pinnalle

1.562 kg
pomadaa
1.562 kg (71 kpl à 0.022 kg)
7.657 kg (71 kpl à 0.108 kg)

Ohje

  1. Sekoita veden joukkoon maitojauhe, suola, sokeri, hiiva ja vehnäjauhot. Lisää vaivauksen puolivälissä munat, keltuaiset ja voi. Vaivaa taikinaksi.
  2. Anna taikinan levätä 20 minuuttia
  3. Leivo taikinasta pyöreitä munkkeja. Nostata munkit.
  4. Paista munkit 175 asteisessa uppopaistorasvassa kauniin ruskeiksi.
  5. Täytä munkit vadelmahillolla ja kuorruta pinta pomadalla.
kpl
g
7.7 kg
287 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
287 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
55 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
287 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
55 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›