Siirry sisältöön
Berliininmunkki

Berliininmunkki

Berliininmunkki

Ainekset

Munkkitaikina

  • 1,000 kg vettä
  • 0,100 kg
  • 0,030 kg suolaa
  • 0,300 kg sokeria
  • 0,200 kg hiivaa
  • 0,350 kg kananmunia
  • 0,100 kg keltuaisia
  • 0,250 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2,700 kg vehnäjauhoja

Täyte

Pinnalle

  • 1,562 kg pomadaa

Ohje

  1. Sekoita veden joukkoon maitojauhe, suola, sokeri, hiiva ja vehnäjauhot. Lisää vaivauksen puolivälissä munat, keltuaiset ja voi. Vaivaa taikinaksi.
  2. Anna taikinan levätä 20 minuuttia
  3. Leivo taikinasta pyöreitä munkkeja. Nostata munkit.
  4. Paista munkit 175 asteisessa uppopaistorasvassa kauniin ruskeiksi.
  5. Täytä munkit vadelmahillolla ja kuorruta pinta pomadalla.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 324 kcal
Proteiini 6,1 g
Hiilihydraatti 63,7 g
Rasva 4,3 g
Tyydyttynyt rasva 1,9 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 0,5 g
Kalsium 30,1 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 303 kcal
Proteiini 5,7 g
Hiilihydraatti 59,5 g
Rasva 4 g
Tyydyttynyt rasva 1,8 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search