Valio berry curd täyte tuo hienostuneen maun kakkuun ja makuparina toimii suklainen pohja. Berry curd täytettä löytyy pohjassa, moussessa ja pinnassa. Koristeluna on italian marenkia.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Valio berry curd täyte tuo hienostuneen maun kakkuun ja makuparina toimii suklainen pohja. Berry curd täytettä löytyy pohjassa, moussessa ja pinnassa. Koristeluna on italian marenkia.
Suklaamurotaikina | |
---|---|
0.300 kg | |
0.460 kg | vehnäjauhoja |
0.002 kg | suolaa |
0.040 kg | kaakaojauhetta |
0.100 kg | kananmunia |
0.100 kg | hienoa sokeria |
1.002 kg (6 kpl à 0.167 kg) | |
Täyte | |
0.240 kg | |
0.240 kg (6 kpl à 0.040 kg) | |
Mantelikaakaopohja | |
0.400 kg | |
0.544 kg | sokeria |
0.544 kg | mantelijauhetta |
0.070 kg | kaakaojauhetta |
0.136 kg | vehnäjauhoja |
0.011 kg | leivinjauhetta |
0.480 kg | kananmunia |
2.185 kg (6 kpl à 0.364 kg) | |
0.000 kg (6 kpl à 0.000 kg) | |
Mousse | |
0.400 kg | |
0.200 kg | |
0.013 kg | liivatelehtiä |
0.800 kg | |
1.413 kg (6 kpl à 0.236 kg) | |
Italianmarenki | |
0.120 kg | valkuaisia |
0.250 kg | sokeria |
0.050 kg | vettä |
0.420 kg (6 kpl à 0.070 kg) | |
5.260 kg (6 kpl à 0.877 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.