Blinien makeat lisäkkeet, jogurtti-raparperimousse

Blinien makeat lisäkkeet, jogurtti-raparperimousse
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Blinien makeat lisäkkeet, jogurtti-raparperimousse

Blinien makeat lisäkkeet, jogurtti-raparperimousse

Kirpeän hapan, mutta samalla täyteläinen raparperi mousse täydentää hyvin blinien tuhdin makumaailman jälkiruokana. Ammattikeittiöihin luotu makea blinien täyte, täydentämään blinisesongin ratkaisuja.

Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset16 annosta

0.240 kg
raparperipaloja
0.100 kg
vettä
0.100 kg
sokeria
0.500 kg
0.012 kg
liivatelehteä

Ohje

  1. Kiehauta raparperit, vesi ja sokeri. Soseuta ja jäähdytä. Yhdistä kreikkalainen jogurtti seokseen. Liota liivatteita 10 minuuttia vedessä, sulata ne varovasti kattilassa ja vispaa seokseen mukaan. Jäähdytä.
kpl
g
1.0 kg
116 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
116 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
116 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.