Blinileipä

Blinileipä
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Blinileipä

Ainekset2 Leipää

0.700 kg
olutta tai kotikaljaa
0.050 kg
hiivaa
0.015 kg
suolaa
0.070 kg
siirappia
0.600 kg
hiivaleipävehnäjauhoja
0.150 kg
tattarijauhoja
0.100 kg
vehnäjauhoja
0.100 kg

Lisäksi

0.000 kg
0.000 kg
0.000 kg
sipulia hienonnettuna
0.000 kg
mätiä valutettuna

Ohje

  1. Liuota kädenlämpöiseen olueen hiiva, suola ja siirappi. Lisää joukkoon osa jauhoista ja sekoita tasaiseksi. Alusta joukkoon loput jauhot. Lisää viimeisenä Oivariini.
  2. Anna taikinan kohota peitettynä kaksinkertaiseksi.
  3. Leivo kaksi pitkänomaista leipää. Käytä leivinpöydällä apuna jauhoja. Nosta leivät vuokaan. Kohota ne leivinliinan alla.
  4. Paista uunin ala/keskiosassa 175 asteessa n. 35 min.
  5. Tarjoa leivät kuten blinit.
kpl
g
1.5 kg
240 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
240 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
240 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.