Bolo de mel

Valio Food Solutions

Bolo de mel

Ainekset10 kpl

0.950 kg
vehnäjauhoja
0.500 kg
sokeria
0.200 kg
0.200 kg
mantelirouhetta
0.400 kg
hasselpähkinärouhetta
0.025 kg
ruokasoodaa
0.007 kg
kanelia
0.005 kg
neilikkaa
0.003 kg
suolaa
0.002 kg
inkivääriä
0.006 kg
anista
0.004 kg
maustepippuria
0.150 kg
rusinoita
0.500 kg
0.700 kg
siirappia
0.040 kg
sitruunapastaa
0.020 kg
madeiraa
3.712 kg (10 kpl à 0.371 kg)

Pinnalle

0.130 kg
saksanpähkinöitä
0.065 kg
manteleita
0.195 kg (10 kpl à 0.020 kg)
3.907 kg (10 kpl à 0.391 kg)

Ohje

  1. Sekoita vehnäjauhojen joukkoon sokeri, appelsiinikuorihillo, manteli- ja hasselpähkinärouheet, sooda, mausteet ja rusinat. Sekoita lopuksi joukkoon sulatettu voi, siirappi, sitruunapasta ja madeira
  2. Annostele massa hyvin voideltuihin, Ø 16 cm:n vuokiin. Tasoita pinta ja asettele mantelit ja saksanpähkinät massan pinnalle.
  3. Paista kakut 170 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Älä kuitenkaan paista kakkua kuivaksi.
  4. Anna kakkujen jäähtyä ja pakkaa ne ilmatiiviiseen kelmuun. Kakku on parhaimmillaan kahden viikon säilytyksen jälkeen, mutta säilyy hyvin vuoden.
kpl
g
3.9 kg
455 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
455 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
53 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,2 g
Kalsium
59 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
455 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
53 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,2 g
Kalsium
59 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.