Boquerones, suolattua kermaviiliä ja tilliöljyä

Boquerones, suolattua kermaviiliä ja tilliöljyä
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Boquerones, suolattua kermaviiliä ja tilliöljyä

Boquerones, suolattua kermaviiliä ja tilliöljyä

Espanjalainen ja nimen omaan katalonialainen kipakka kalaherkku, joka kypsyy hapolla samalla kirpeäksi, mutta niin lempeäksi kokonaisuudeksi kermaviilin ja tilliöljyn kanssa.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

Boquerones

0.500 kg
0.200 kg
valkoviinietikkaa
0.200 kg
oliiviöljyä Espanja
0.020 kg
0.000 kg
lehtipersiljaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.000 kg
sormisuolaa

Suolattu kermaviili

0.200 kg
0.002 kg
suolaa

Tilliöljy

0.100 kg
tuoretta tilliä
0.200 kg
rypsiöljyä
0.100 kg
oliiviöljyä

Ohje

  1. Boquerones

  2. Leikkaa silakkafileet n. 10 g paloiksi.
  3. Yhdistä muut aineet ja kaada silakkapalojen päälle.
  4. Anna kypsyä kylmässä seuraavaan päivään.
  5. Suolattu kermaviili

  6. Mausta kermaviili suolalla. Sekoita tasaiseksi.
  7. Tilliöljy

  8. Ryöppää tilli kiehuvassa vedessä, n. 5-10 sekunnin ajan. Jäähdytä heti jäävedessä. Kuivaa tilli keittiöpyyhkeen sisällä kuivaksi ja aja öljyjen kanssa tehosekoittimessa pyreeksi. Anna makujen infuusioitua noin 15 minuuttia. Siivilöi liinan läpi.
kpl
g
1.0 kg
359 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
359 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
37 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
359 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
37 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›