Espanjalainen ja nimen omaan katalonialainen kipakka kalaherkku, joka kypsyy hapolla samalla kirpeäksi, mutta niin lempeäksi kokonaisuudeksi kermaviilin ja tilliöljyn kanssa.
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Espanjalainen ja nimen omaan katalonialainen kipakka kalaherkku, joka kypsyy hapolla samalla kirpeäksi, mutta niin lempeäksi kokonaisuudeksi kermaviilin ja tilliöljyn kanssa.
Boquerones | |
---|---|
0.400 kg | silakkafileitä, pakaste |
0.200 kg | valkoviinietikkaa |
0.200 kg | oliiviöljyä Espanja |
0.020 kg | valkosipulikuutioita, pakaste sulatettuna |
0.000 kg | lehtipersiljaa |
0.000 kg | mustapippuria myllystä |
0.000 kg | sormisuolaa |
Suolattu kermaviili | |
0.200 kg | |
0.002 kg | suolaa |
Tilliöljy | |
0.100 kg | tuoretta tilliä |
0.200 kg | rypsiöljyä |
0.100 kg | oliiviöljyä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.