Bouillabaisse-kalavuoka

Valio Food Solutions

Bouillabaisse-kalavuoka

Ranskalainen kalakeitto on tässä reseptissä muokkautunut nopeatekoiseksi vuokaruoaksi. Tarjoillaan luonnollisesti sahramilla maustetun smetanan kera.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset25 annosta

0.400 kg
0.100 kg
0.200 kg
0.500 kg
0.300 kg
fenkolia
0.300 kg
tomaattipyreetä
0.500 kg
valkoviiniä
0.400 kg
tomaattimurskaa
0.400 kg
kirsikkatomaatteja säilykkeenä
1.000 kg
1.000 kg
0.200 kg
0.150 kg
0.025 kg
lehtipersiljaa

Piparjuuri-sahramismetana

1.000 kg
0.020 kg
piparjuuritahnaa
0.020 kg
sitruunamehua
0.001 kg
sahramia

Maustamiseen

0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.000 kg
sitruunamehua

Ohje

  1. Freesaa sipulit voissa. Lisää paprikat ja fenkoli, freesaa hetki ja lisää tomaattipyree ja valkoviini.
  2. Kiehauta hetki ja lisää tomaatit. Keitä hiljalleen n. 15 min. ja mausta suolalla, mustapippurilla, sitruunamehulla, purjoviipaleilla ja lehtipersiljalla.
  3. Asettele lohta, alaskanseitiä ja katkarapuja sekaisin GN-vuokaan ja kaada kastike päälle. Kypsennä 150 °C uunissa n. 30-45 min.
  4. Piparjuuri-sahramismetana

  5. Lämmitä sahrami pienessä määrässä smetanaa. Jäähdytä.
  6. Vaahdota smetana ja mausta sahramismetanalla, suolalla ja piparjuuritahnalla. Tarjoile bouillabaisse-kalavuoan kanssa.
kpl
g
6.0 kg
154 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
154 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
154 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.