Bouillabaisse-kalavuoka

Bouillabaisse-kalavuoka

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
154 kcal / 100g
Ranskalainen kalakeitto on tässä reseptissä muokkautunut nopeatekoiseksi vuokaruoaksi. Tarjoillaan luonnollisesti sahramilla maustetun smetanan kera.
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,400 kg Food Service sipulikuutioita
0,100 kg Food Service valkosipulikuutiota
0,200 kg Valio Eila® voita laktoositon
0,500 kg Food Service grillattu paprikasekoitusta
0,300 kg fenkolia
0,300 kg tomaattipyreetä
0,500 kg valkoviiniä
0,400 kg tomaattimurskaa
0,400 kg kirsikkatomaatteja säilykkeenä
1,000 kg Food Service lohiannoskalapala
1,000 kg Food Service alaskanseiti selkäfilepaloja
0,200 kg Food Service katkarapuja
0,150 kg Food Service purjoviipaleita
0,025 kg lehtipersiljaa
Piparjuuri-sahramismetana
1,000 kg Valio smetanaa laktoositon
0,020 kg piparjuuritahnaa
0,020 kg sitruunamehua
0,001 kg sahramia
Maustamiseen
  suolaa
  mustapippuria myllystä
  sitruunamehua
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Freesaa sipulit voissa. Lisää paprikat ja fenkoli, freesaa hetki ja lisää tomaattipyree ja valkoviini.

  • Kiehauta hetki ja lisää tomaatit. Keitä hiljalleen n. 15 min. ja mausta suolalla, mustapippurilla, sitruunamehulla, purjoviipaleilla ja lehtipersiljalla.

  • Asettele lohta, alaskanseitiä ja katkarapuja sekaisin GN-vuokaan ja kaada kastike päälle. Kypsennä 150 °C uunissa n. 30-45 min.

Piparjuuri-sahramismetana
  • Lämmitä sahrami pienessä määrässä smetanaa. Jäähdytä.

  • Vaahdota smetana ja mausta sahramismetanalla, suolalla ja piparjuuritahnalla. Tarjoile bouillabaisse-kalavuoan kanssa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!