Broilerikakku

Valio Food Solutions

Broilerikakku

Ohje

  1. Hienonna ruispalat monitoimikoneessa ja lisää voi.
  2. Täyte

  3. Valuta hyvin omenakuutiot ja sekoita kaikki aineet keskenään.
  4. Vuoraa suorakaiteen muotoinen leipävuoka kelmulla. Laita vuoan pohjalle kolmasosa leipämurua tiiviisti.
  5. Levitä päälle puolet täytteestä.
  6. Lisää päälle puolet jäljellä olevasta leivästä ja loput täytteet.
  7. Lisää loppu leipämuru ja painele kevyesti esim. lusikalla.
  8. Kelmuta vuoka ja anna vetäytyä kylmässä kevyen painon alla vähintään 2 tuntia.
  9. Kumoa voileipäkakku tarjoiluvadille.
  10. Koristele ennen tarjoilua.
kpl
g
1.5 kg
193 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
193 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g
Kalsium
4 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
193 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g
Kalsium
4 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›