Broilerikebabrulla vitriinimyyntiin

Broilerikebabrulla vitriinimyyntiin
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Broilerikebabrulla vitriinimyyntiin

Broilerikebabrulla vitriinimyyntiin

Raikas ja mehevä wrap broilerikebabista. Vitriinin keski- ja iltapäivämyyntiin. Soveltuu erinomaiseksi myös take away -lounaaksi.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

0.300 kg
broilerikebablastuja, pakaste
0.200 kg
0.340 kg
Valio GN-pizzapohjaa 340 g x 12 / 4,08 kg
0.150 kg
0.194 kg
tomaattia viipaloituna
0.100 kg
jääsalaattia

Ohje

  1. Kuumenna ja jäähdytä broilerikebablastut. Sekoita jogurtti kebablastujen joukkoon. Sulata pizzapohja ja levitä tuorejuusto tasaisesti pohjan päälle. Kokoa täytteet keskelle ja kääri rullaksi.
  2. HUOM! Jos broilerikebabin kuumennus ja jäähdytys ei ole mahdollista, käytä vaihtoehtoisesti paahdettua broilerinfileetä tai kinkkusuikaleita täytteinä.
kpl
g
1.3 kg
174 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
174 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
174 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.