Broilerikebabrulla vitriinimyyntiin

Broilerikebabrulla vitriinimyyntiin
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Broilerikebabrulla vitriinimyyntiin

Broilerikebabrulla vitriinimyyntiin

Raikas ja mehevä wrap broilerikebabista. Vitriinin keski- ja iltapäivämyyntiin. Soveltuu erinomaiseksi myös take away -lounaaksi.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

Ohje

  1. Kuumenna ja jäähdytä broilerikebablastut. Sekoita jogurtti kebablastujen joukkoon. Sulata pizzapohja ja levitä tuorejuusto tasaisesti pohjan päälle. Kokoa täytteet keskelle ja kääri rullaksi.
  2. HUOM! Jos broilerikebabin kuumennus ja jäähdytys ei ole mahdollista, käytä vaihtoehtoisesti paahdettua broilerinfileetä tai kinkkusuikaleita täytteinä.
kpl
g
1.3 kg
161 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
161 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
161 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›