Budapest-leivos

Budapest-leivos
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Budapest-leivos

Budapest-leivos

Ainekset22 kpl

Pohja

0.400 kg
valkuaisia
0.350 kg
sokeria
0.350 kg
sokeria
0.320 kg
hasselpähkinää
0.060 kg
perunajauhoja
1.480 kg (22 kpl à 0.067 kg)

Täyte

0.100 kg
0.300 kg
vettä
0.800 kg
1.200 kg (22 kpl à 0.055 kg)

Täytteeksi

0.300 kg
säilykemandariinilohkoja
0.300 kg
persikkakuutioita
0.600 kg (22 kpl à 0.027 kg)
3.280 kg (22 kpl à 0.149 kg)

Ohje

  1. Vaadota valkuaiset ja sokeri (1). Vispaa valkuaisvaahtoon sokeri (2). Sekoita hasselpähkinäjauho ja perunajauho keskenään ja sekoita varovasti valkuaisvaahdon joukkoon.
  2. Pursota massa leivinpaperin päälle sormenpaksuisiksi nauhoiksi vieriviereen 30 cm:n levyisiksi pellin pituisiksi pohjiksi (2 kpl). Paista pohjat 165 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia siten, että keskusta jää hieman pehmeäksi ja pinta kuivaksi.
  3. Käännä pohjat ylösalaisin ja poista leivinpaperi.
  4. Valmista täyte. Valmista vedestä ja vaniljakreemijauheesta vaniljakreemi. Sekoita kreemi vaahdotetun kerman joukkoon. Levitä kermatäyte pohjien päälle tasaiseksi kerrokseksi. Ripottele kermatäytteen päälle mandariini- ja persikkalohkot. Rullaa pohjat tortuiksi. Anna torttujen jähmettyä kylmiössä. Ripottele pinnalle kaakaojauhetta ja tomusokeria. Leikkaa 5 cm:n paloiksi. Voit valmistaa reseptistä myös kakkuja.
kpl
g
3.3 kg
273 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
273 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
273 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.