Budapestkakku

Valio Food Solutions

Budapestkakku

Ainekset9 kpl

Pohja

0.800 kg
valkuaisia
0.700 kg
sokeria
0.700 kg
sokeria
0.640 kg
hasselpähkinää
0.120 kg
perunajauhoja
2.960 kg (9 kpl à 0.329 kg)

Täyte

0.375 kg
1.125 kg
vettä
1.500 kg
3.000 kg (9 kpl à 0.333 kg)

Täytteeksi

0.600 kg
säilykemandariinilohkoja
0.600 kg
persikkakuutioita
1.200 kg (9 kpl à 0.133 kg)

Reunaan

0.270 kg
paahdettuja mantelilastuja
0.270 kg (9 kpl à 0.030 kg)
7.430 kg (9 kpl à 0.826 kg)

Ohje

  1. Vaahdota valkuaiset ja sokeri (1). Vispaa valkuaisvaahtoon sokeri (2).
  2. Sekoita hasselpähkinäjauho ja perunajauho keskenään ja sekoita varovasti valkuaisvaahdon joukkoon.
  3. Pursota massa leivinpaperin päälle sormenpaksuisiksi nauhoiksi vieriviereen pellin kokoisiksi pohjiksi (3 kpl). Paista pohjat 165 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia siten, että ne ovat täysin kuivia.
  4. Valmista täyte. Valmista vedestä ja vaniljakreemijauheesta vaniljakreemi. Sekoita kreemi vaahdotetun kerman joukkoon.
  5. Levitä täyttettä kerros pohjalle tasaiseksi kerrokseksi. Ripottele pinnalle persikka ja mandariinipalat. Laita toinen pohja täytteen päälle ja täytä samoin kuin ensimmäinen kerros. Laita pohja täytteen päälle . Anna pohjan vetäytyä kylmiössä pari tuntia.
  6. Tasaa levyn reunat ja leikkaa pohjasta yhdeksän kakkua. Levitä reunoille diplomaattikreemiä ja laita reunaan mantelilastut. Koristele kakut haluamallasi tavalla.
kpl
g
7.4 kg
267 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
267 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
36 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
267 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
36 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.