Bulgarian pata

Bulgarian pata
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Bulgarian pata

Bulgarian pata

Ainekset10 annosta

1.500 kg
naudanpaistia , lampaanpaistia tai luutonta karitsanpaistia
0.030 kg
0.020 kg
suolaa
0.005 kg
rosmariinia
0.005 kg
mustapippurirouhetta
0.100 kg
0.030 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.085 kg
pakastesipulikuutioita
0.100 kg
vettä
0.400 kg
tomaattimurskaa
0.300 kg

Ohje

  1. Paloittele paisti. Sulata voi padassa ja ruskista lihat. Mausta lihapalat suolalla, rosmariinilla ja pippurilla. Lisää pataan porkkanat, valkosipuli ja sipuli. Lisää vielä vesi ja tomaattimurska. Hauduta 175 asteisessa uunissa n. 2 tuntia.
  2. Lisää sen jälkeen ruokajogurtti ja anna hautua vielä 5 minuuttia. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.
kpl
g
2.5 kg
98 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
98 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
98 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.