Bulgarian pata

Valio Food Solutions

Bulgarian pata

Ainekset10 annosta

1.500 kg
naudanpaistia , lampaanpaistia tai luutonta karitsanpaistia
0.030 kg
0.020 kg
suolaa
0.005 kg
rosmariinia
0.005 kg
mustapippurirouhetta
0.100 kg
0.030 kg
0.100 kg
0.100 kg
vettä
0.400 kg
tomaattimurskaa
0.300 kg

Ohje

  1. Paloittele paisti. Sulata voi padassa ja ruskista lihat. Mausta lihapalat suolalla, rosmariinilla ja pippurilla. Lisää pataan porkkanat, valkosipuli ja sipuli. Lisää vielä vesi ja tomaattimurska. Hauduta 175 asteisessa uunissa n. 2 tuntia.
  2. Lisää sen jälkeen ruokajogurtti ja anna hautua vielä 5 minuuttia. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.
kpl
g
2.5 kg
98 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
98 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
24 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
98 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
24 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›