Burgundin-Mifu

Burgundin-Mifu
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Burgundin-Mifu

Burgundin-Mifu

Ainekset20 annosta

0.200 kg
pekonia kuutioina
1.000 kg
0.100 kg
valkosipulia hienonnettuna
0.212 kg
pakastesipulikuutioita
1.000 kg
keittojuureksia, pakaste
0.400 kg
pakaste paprikakuutioita
0.400 kg
herkkusieniä
0.200 kg
hillosipuleita
0.060 kg
vehnäjauhoja
0.300 kg
tomaattimurskaa
1.000 kg
kasvislientä
0.750 kg
punaviiniä
0.010 kg
sormisuolaa
0.008 kg
laakerinlehtiä
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.010 kg
tuoretta timjamia
0.100 kg

Ohje

  1. Ruskista pekoni, Mifu ja sipulit.
  2. Lisää kasvikset, sienet ja hillosipulit. Kuumenna.
  3. Ripottele vehnäjauhot ja lisää tomaattipyre ja nesteet. Mausta.
  4. Kypsennä 150°C uunissa tai padassa ja anna hautua 1 h. Laita kansi päälle uunissa kypsennettäessä paiston puolenvälin jälkeen.
  5. Viimeistele voilla.
kpl
g
5.0 kg
83 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
83 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
83 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.