Siirry sisältöön
Caesarsalaatti

Caesarsalaatti

Caesarsalaatti

Ainekset

  • 0,750 kg jäävuorisalaattia

Kastike

Tarjoiluun

  • 0,750 kg jäävuorisalaattia

Kastike

  • 0,500 kg Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoa
  • 0,045 kg vaaleaa siirappia
  • 0,150 kg Valio Emmental punaleima raastetta
  • 0,200 kg Valio Eila® maitojuomaa

Tarjoiluun

  • 0,180 kg grahampaahtoleipäviipaleita
  • 0,200 kg Valio Emmental punaleima raastetta

Ohje

  1. Huuhdo, kuivaa ja revi salaatti. Sekoita kastike. Leikkaa leivät pieniksi kuutioiksi ja paahda ne uunissa 200 asteessa rapeiksi.
  2. Sekoita kastike salaatin joukkoon juuri ennen tarjoilua. Lisää päälle loppu juustoraaste ja leipäkuutiot.

Vinkki

Lisää salaattiin Valio paahdettuja broilerikuutioita tai Valio kylmäsavukirjolohifileetä paloiteltuna.

Saman tarjoiluti­lanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 343 kcal
Proteiini 16,4 g
Hiilihydraatti 16,2 g
Rasva 23,2 g
Tyydyttynyt rasva 13,8 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 1 g
Kalsium 405,6 mg
D-vitamiini 0,4 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 170 kcal
Proteiini 8,1 g
Hiilihydraatti 8 g
Rasva 11,5 g
Tyydyttynyt rasva 6,9 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search