Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Pohja
- 0,165 kg kaurakeksejä
-
0,050 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 0,014 kg liivatelehtiä
- 0,200 kg omenakuutioita, pakaste
- 0,150 kg
-
0,200 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0,075 kg calvadosta
- 0,170 kg sokeria
- 0,006 kg vaniljasokeria
- 0,040 kg keltuaisia
- 0,030 kg sitruunamehua
- 0,060 kg valkuaisia
-
0,300 kg
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
Pinnalle
- 0,200 kg omenakuutioita, pakaste
- 0,100 kg vettä
- 0,047 kg sokeria
- 0,080 kg hyytelösokeria
-
0,200 kg
Valio omenatäysmehuaValio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
Jaa resepti
Ohje
- Valmista pinnalle tuleva omenaseos. Keitä omenakuutioita, vettä ja sokeria hetki. Laita seos jäähtymään.
- Leikkaa irtopohjavuokaan (Ø 24 cm) pohjan kokoinen pala leivinpaperia. Hienonna keksit monitoimikoneessa ja sekoita voisulan joukkoon. Taputtele seos kevyesti vuoan pohjalle.
- Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita keskenään täytteen omenakuutiot, crème fraîche, tuorejuusto, calvados, sokerit ja keltuaiset. Purista liivatelehdet kuiviksi ja sulata kuumaan sitruunamehuun. Lisää täytteeseen. Vaahdota valkuaiset ja kerma erikseen ja nostele täytteen joukkoon. Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä peitettynä seuraavaan päivään.
- Irrota kakku vuoasta ja levitä päälle hyvin jäähtynyt omenaseos pinnalle. Tee kiille hyytelösokerista ja omenatäysmehusta. Levitä kiille varovasti kakun pintaan. Jäähdytä ja tarjoile.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
311 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
31,9 g
Rasva
17,6 g
Tyydyttynyt rasva
9,6 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,3 g
Kalsium
26,9 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
285 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
29,3 g
Rasva
16,2 g
Tyydyttynyt rasva
8,8 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa