Calvadoskakku

Calvadoskakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Calvadoskakku

Calvadoskakku

Ainekset16 annosta

Pohja

0.165 kg
kaurakeksejä
0.050 kg

Täyte

0.014 kg
liivatelehtiä
0.200 kg
0.150 kg
0.200 kg
0.075 kg
calvadosta
0.170 kg
sokeria
0.006 kg
vaniljasokeria
0.040 kg
keltuaisia
0.030 kg
sitruunamehua
0.060 kg
valkuaisia
0.300 kg

Pinnalle

0.200 kg
0.100 kg
vettä
0.047 kg
sokeria
0.080 kg
hyytelösokeria
0.200 kg

Ohje

  1. Valmista pinnalle tuleva omenaseos. Keitä omenakuutioita, vettä ja sokeria hetki. Laita seos jäähtymään.
  2. Leikkaa irtopohjavuokaan (Ø 24 cm) pohjan kokoinen pala leivinpaperia. Hienonna keksit monitoimikoneessa ja sekoita voisulan joukkoon. Taputtele seos kevyesti vuoan pohjalle.
  3. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita keskenään täytteen omenakuutiot, crème fraîche, tuorejuusto, calvados, sokerit ja keltuaiset. Purista liivatelehdet kuiviksi ja sulata kuumaan sitruunamehuun. Lisää täytteeseen. Vaahdota valkuaiset ja kerma erikseen ja nostele täytteen joukkoon. Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä peitettynä seuraavaan päivään.
  4. Irrota kakku vuoasta ja levitä päälle hyvin jäähtynyt omenaseos pinnalle. Tee kiille hyytelösokerista ja omenatäysmehusta. Levitä kiille varovasti kakun pintaan. Jäähdytä ja tarjoile.
kpl
g
1.7 kg
238 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
238 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
238 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.