Siirry sisältöön

Ainekset

Taikina

  • 1,000 kg vettä
  • 0,100 kg
  • 0,035 kg suolaa
  • 0,150 kg sokeria
  • 0,150 kg hiivaa
  • 0,200 kg kananmunia
  • 0,300 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 0,300 kg ruisjauhoja
  • 2,000 kg vehnäjauhoja

Täyte

Pinnalle


Ohje

  1. Valmista taikina vaivaamalla aineet taikinaksi. Anna taikinan levätä 20 minuuttia.
  2. Valmista täyte sekoittamalla täytteen aineet yhteen.
  3. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto Ø 16 cm:n paloiksi. Laita täytettä palojen keskelle, voitele reuna ja ummista puolikuiksi. Voitele pinta kananmunalla ja "kasta " juustoraasteeseen.
  4. Nostata ja paista 210 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 334 kcal
Proteiini 16,3 g
Hiilihydraatti 34,3 g
Rasva 13,8 g
Tyydyttynyt rasva 7,1 g
Ravintokuitu 2,7 g
Suola 1,6 g
Kalsium 228,2 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 245 kcal
Proteiini 12 g
Hiilihydraatti 25,2 g
Rasva 10,1 g
Tyydyttynyt rasva 5,2 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search