Calzone

Calzone
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Calzone

Ainekset56 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.035 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.150 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.300 kg
0.300 kg
ruisjauhoja
2.000 kg
vehnäjauhoja
4.235 kg (56 kpl à 0.076 kg)

Täyte

1.250 kg
saunapalvikinkkua
0.212 kg
pakastesipulikuutioita
0.375 kg
0.750 kg
0.375 kg
ananasmurskaa
0.005 kg
pizzamaustetta
2.967 kg (56 kpl à 0.053 kg)

Pinnalle

0.392 kg
0.392 kg (56 kpl à 0.007 kg)
7.594 kg (56 kpl à 0.136 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina vaivaamalla aineet taikinaksi. Anna taikinan levätä 20 minuuttia.
  2. Valmista täyte sekoittamalla täytteen aineet yhteen.
  3. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto Ø 16 cm:n paloiksi. Laita täytettä palojen keskelle, voitele reuna ja ummista puolikuiksi. Voitele pinta kananmunalla ja "kasta " juustoraasteeseen.
  4. Nostata ja paista 210 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia.
kpl
g
7.6 kg
246 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
246 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
246 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.