Caponata-kauratto

Caponata-kauratto
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Caponata-kauratto

Caponata-kauratto

Tässä tulee lounasbuffan uusi suosikki! Värikäs caponata-kauratto on helppo ja maukas kasvismuhennos, jota voi tarjoilla sellaisenaan tai paistetun broilerin tai kalan kanssa. Lisää ruokaisuutta se saa kotimaisesta gluteenittomasta villikaurasta.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

0.102 kg
sipulia
0.018 kg
valkosipulin kynttä
0.275 kg
gluteenitonta villikauraa , esim. Mylläri
0.060 kg
oliiviöljyä
1.000 kg
kasvislientä , kiehuvana
0.400 kg
munakoisoa
0.350 kg
kesäkurpitsaa
0.240 kg
paprikaa
0.037 kg
varsisellerin vartta
0.388 kg
miniluumutomaatteja
0.100 kg
oliiveja , vihreitä ja mustia
0.030 kg
kapriksia
0.050 kg
tomaattipyreetä
0.030 kg
balsamiviinietikkaa
0.005 kg
sokeria
0.005 kg
suolaa
0.003 kg
mustapippuria myllystä
0.000 kg
tuoretta basilikaa , yksi pieni nippu

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit. Kuullota ne ja kaurajyvät öljyssä ja kumoa GN-vuokaan. Lisää joukkoon kiehuva kasvisliemi. Kypsennä 200 asteessa noin 35 minuuttia, kunnes kaura on napakan kypsää ja liemi on suurelta osin imeytynyt.
  2. Pilko kauran kypsyessä pestyt munakoisot, kesäkurpitsat, paprika ja varsisellerin varret pienehköiksi paloiksi.
  3. Paista munakoisopaloja öljyssä, kunnes ne ovat pehmenneet ja saaneet hieman väriä. Lisää joukkoon loput pilkotut kasvikset ja paista muutama minuutti. Sekoita kuullotetut kasvikset, tomaatit, oliivit ja kaprikset kauran joukkoon GN-vuokaan.
  4. Yhdistä keskenään tomaattipyree, balsamiviinietikka, sokeri ja suola. Sekoita tomaattipyreeseos kaura-kasvisseokseen ja hauduta uunissa vielä noin 15 minuuttia. Koristele hienonnetulla basilikalla.
kpl
g
2.5 kg
75 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
75 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
75 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.