Cappuccinokakku

Valio Food Solutions

Cappuccinokakku

Ainekset24 annosta

0.430 kg

Kostutukseen

0.150 kg
vahvaa maitokahvia

Täyte

0.008 kg
murukahvijauhetta
0.213 kg
sokeria
0.012 kg
vaniljasokeria
0.500 kg
0.500 kg
0.400 kg

Koristeluun

0.000 kg
suklaata raastettuna

Ohje

  1. Sekoita murukahvijauhe, sokerit, rahka ja ruokajogurtti. Lisää vaahdotettu kerma. Leikkaa vetopohja neljään osaan, GN 1/2 kokoon. Nosta vetopohjan pala GN 1/2-20 -astiaan. Kostuta sokerilla maustetulla maitokahvilla. Levitä täytettä 1/4 päälle. Tee edelleen samanlaisia kerroksia. Päällimmäiseksi täytettä. Anna vetäytyä kylmässä muutama tunti. Koristele.
kpl
g
2.2 kg
210 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
210 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
44 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
210 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
44 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.