Cheddar-lohta

Cheddar-lohta
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Cheddar-lohta

Cheddar-lohta

Cheddarin makuinen täyteläinen ja helposti valmistettava uunikala jossa käytetty lohiannoskalapalaa.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

1.900 kg
0.700 kg
0.460 kg
0.250 kg
kylmää vettä
0.025 kg
maissitärkkelystä
0.018 kg
suolaa
0.003 kg
mustapippurirouhetta
0.040 kg
limemehua
0.004 kg
chilijauhetta
0.000 kg
kirsikkatomaatteja

Ohje

  1. Punnitse lohiannoskalapalat 1/2 65mm GN-vuokaan. Annostele Valio Ruoka 15% laktoositon sekä kylmä vesi sekoittavaan pataan tai yleiskoneeseen. Punnitse tärkkelykset sekä kuivamausteet samaan astiaan, sekoita. Ripottele tärkkelys-mausteseos hitaasti nesteiden joukkoon voimakkaasti samalla yhteen suuntaan sekoittaen. Lisää Valio Koskenlaskija® cheddar kastike ja limemehu joukkoon. Sekoita kastike tasaiseksi. Annostele kastike kalapalojen päälle. Ripottele halutessasi pinnalle puolitettuja kirsikkatomaatteja. Siirrä tarvittaessa kylmäsäilytykseen.
  2. Paista kuivapaistolla 120 asteessa noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.
  3. Annostelu yhteen 1/1 GN- vuokaan: 1,9 kg kalaa ( 24 palaa ) , 1,5 kg kastiketta.

kpl
g
3.4 kg
183 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
183 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
183 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.