Cheddar-poropizza

Cheddar-poropizza
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Cheddar-poropizza

Cheddar-poropizza

Perisuomalaiset pohjoisen maut kruunaa kotimainen cheddarjuusto. Sopii mainiosti lounaslinjastoon, vitriiniin tai kahvituksiin.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset3 annosta

0.830 kg
0.200 kg
Valio cheddar juustoraastetta
0.100 kg
poron kylmäsavurouhetta
0.050 kg
0.100 kg
0.010 kg
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Levitä pizzapohjan päälle cheddarjuusto ja kylmäsavupororouhe. Paista 200 °C uunissa n. 6-8 min.
  2. Levitä paistetun rieskan päälle punasipulihilloketta, smetanaa ja hienonnettua tilliä.
kpl
g
1.2 kg
206 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
206 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
206 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›