Siirry sisältöön
Cheddar-poropizza
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Cheddar-poropizza

Perisuomalaiset pohjoisen maut kruunaa kotimainen cheddarjuusto. Sopii mainiosti lounaslinjastoon, vitriiniin tai kahvituksiin.

Cheddar-poropizza

Ainekset

  • 0,830 kg GN -pannupizzapohja tomaattikastikkeella
  • 0,200 kg
    Valio cheddar juustoraastetta
    Valio cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta. Raaste…
    Valio cheddar 2,5 kg juustoraaste
  • 0,100 kg poron kylmäsavurouhetta
  • 0,050 kg punasipulihilloketta
  • 0,100 kg
  • 0,010 kg hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Levitä pizzapohjan päälle cheddarjuusto ja kylmäsavupororouhe. Paista 200 °C uunissa n. 6-8 min.
  2. Levitä paistetun rieskan päälle punasipulihilloketta, smetanaa ja hienonnettua tilliä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1096 kcal
Proteiini 46 g
Hiilihydraatti 117,1 g
Rasva 47,1 g
Tyydyttynyt rasva 22 g
Ravintokuitu 7,4 g
Suola 5,7 g
Kalsium 535,7 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 275 kcal
Proteiini 11,5 g
Hiilihydraatti 29,3 g
Rasva 11,8 g
Tyydyttynyt rasva 5,5 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search