Cheddar quesadilla

Cheddar quesadilla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Cheddar quesadilla

Cheddar quesadilla

Ainekset12 annosta

0.680 kg

Täyte

0.300 kg
minivihanneskuutioita brunoisea
0.300 kg
savukinkkua
0.005 kg
0.200 kg
0.100 kg
tomaattisalsaa
0.300 kg

Pinnalle

0.100 kg

Ohje

  1. Ota pizzapohjat sulamaan huoneenlämpöön. Paahda kuumassa uunissa kasviksia n. 5 min ja jäähdytä. Sekoita kasvisten joukkoon suikaloitu kinkku ja valkosipuli.
  2. Levitä molempien pizzapohjien pintaan ensin tuorejuusto, sitten salsa. Nosta toinen pohja uunipellille, ja lisää sen päälle puolet Oltermanni viipaleista ja sitten täyte. Lisää täytteen päälle loput juustoviipaleet ja sen jälkeen toinen pizzapohja voideltu puoli alaspäin. Laita Mozzarella raaste päälle ja paista quesadillaa 180 asteessa n. 20 min.
  3. Leikkaa hieman jäähtyneestä levystä haluamasi mallisia leipäsiä. Tarjoa keiton tai raikkaan salaatin kanssa. Quesadilla sopii erinomaisesti myös kokoustarjoiluun.
kpl
g
1.9 kg
204 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
204 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
204 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.