Cheddarilla täytetty pumpernikkeli ja kirsikkahilloa

Cheddarilla täytetty pumpernikkeli ja kirsikkahilloa
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Cheddarilla täytetty pumpernikkeli ja kirsikkahilloa

Cheddarilla täytetty pumpernikkeli ja kirsikkahilloa

Tämä ohje on Vuoden Kokki 2021 Kim Päivästön käsialaa.

Vuoden Kokki
Tehnyt
Vuoden Kokki

Ainekset20 annosta

Pumpernikkeli

0.250 kg
0.300 kg
sokeria
0.220 kg
tummaa siirappia
0.100 kg
0.106 kg
kananmunaa
0.014 kg
ruokasoodaa
0.700 kg
vehnäjauhoja

Cheddarkreemi

0.100 kg
0.100 kg
0.053 kg
kananmunaa
0.200 kg
rypsiöljyä

Kirsikkahillo

0.200 kg
pakastekirsikoita , hienonnettuna
0.080 kg
sokeria

Ohje

  1. Pumpernikkeli

  2. Keitä voi, sokeri, siirappi ja kuohukerma paksuksi karamelliksi ja jäähdytä. Lisää joukkoon munat ja nostele kuivat aineet viimeisenä. Kauli ohueksi leivinpapereiden väliin ja stanssaa haluamasi kokoisiksi. Paista uunissa 180 asteessa noin 6-8 minuuttia.
  3. Cheddarkreemi

  4. Raasta juusto ja aseta tehosekoittimen kulhoon. Kiehauta kerma ja kaada joukkoon. Aja täydellä teholla 30 sekuntia, lisää kananmuna ja lisää öljy ohuena nauhana. Jäähdytä ja siirrä pursotinpussiin.
  5. Kirsikkahillo

  6. Keitä kattilassa kunnes tarpeeksi paksua, jäähdytä.
kpl
g
2.2 kg
402 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
402 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
45 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
402 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
45 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.