Chili con carne

Valio Food Solutions

Chili con carne

Ainekset20 annosta

3.000 kg
naudan lapaa kuutioituna
0.010 kg
suolaa
2.000 kg
lihalientä
1.000 kg
tomaattimurskaa

Lisäksi

0.500 kg
1.000 kg
0.005 kg
tuoretta chiliä hienonnettuna
0.050 kg
tummaa suurustejauhetta

Ohje

  1. Mausta lihat suolalla ja ruskista uunissa 220 asteessa n 15 min
  2. Lisää lihaliemi ja tomaattimurska. Hauduta uunissa 110 asteessa 4 tuntia.
  3. Lisää muut aineet joukkon ja jatka kypsennystä vielä tunti.
  4. Tarjoa pata meksikonriisin kanssa.
kpl
g
5.0 kg
67 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
67 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
4 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
67 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
4 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›