Chili con pescado

Valio Food Solutions

Chili con pescado

Ainekset10 annosta

0.015 kg
0.300 kg
0.010 kg
0.050 kg
tomaattipyreetä
0.100 kg
tuoretta chiliä hienonnettuna
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.010 kg
savusuolaa
0.500 kg
vettä
0.010 kg
vähäsuolaista kalaliemijauhetta
0.252 kg
kidneypapuja
1.000 kg

Ohje

  1. Kuullota sipulit. Lisää tomaattipyree, chili ja mausteet.
  2. Lisää vesi ja liemijauhe. Anna kiehua hiljalleen 3 - 5 min.
  3. Huuhdo pavut siivilässä. Lisää ne joukkoon ja kuumenna kiehuvaksi.
  4. Lisää lopuksi valutetut seikuutiot. Kuumenna uudestaan varovasti sekoittaen.
  5. Tarjoa riisin tai täysjyväcouscousin kanssa.
kpl
g
2.0 kg
84 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
84 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
84 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›