Chilikalawrap

Chilikalawrap
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Chilikalawrap

Chilikalawrap

Rapeaa kalaa ja täyteläistä parsakaalitahnaa wrapin välissä. Täyttävä kokonaisuus vitriinimyyntiin.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset6 annosta

Ohje

  1. Paahda chilikalat uunissa rapeiksi.
  2. Ripottele maitojauhe jäisten parsakaalien päälle ja paahda 250 °C uunissa n. 5 min. Jäähdytä ja sekoita kutterissa tuorejuuston ja sitruunamehun kanssa tasaiseksi massaksi.
  3. Täytä sulatetut perunarieskat parsakaalitäytteellä, paahdetuilla kalapaloilla ja vuonankaalilla. Rullaa pötköksi ja leikkaa annospaloiksi.
kpl
g
2.0 kg
177 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
177 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
177 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.