Chilikalawrap

Chilikalawrap
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Chilikalawrap

Chilikalawrap

Rapeaa kalaa ja täyteläistä parsakaalitahnaa wrapin välissä. Täyttävä kokonaisuus vitriinimyyntiin.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset6 annosta

1.000 kg
0.375 kg
pakaste parsakaalia
0.020 kg
0.400 kg
0.060 kg
sitruunamehua
0.050 kg
vuonankaalia
0.680 kg
Valio GN-pizzapohjaa 340 g x 12 / 4,08 kg

Ohje

  1. Paahda chilikalat uunissa rapeiksi.
  2. Ripottele maitojauhe jäisten parsakaalien päälle ja paahda 250 °C uunissa n. 5 min. Jäähdytä ja sekoita kutterissa tuorejuuston ja sitruunamehun kanssa tasaiseksi massaksi.
  3. Täytä sulatetut perunarieskat parsakaalitäytteellä, paahdetuilla kalapaloilla ja vuonankaalilla. Rullaa pötköksi ja leikkaa annospaloiksi.
kpl
g
2.0 kg
190 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
190 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
190 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.