Chilimarinoidut ravut tarjoillaan joulumenun alkuruokana tai cocktailpalana inkiväärikastikkeen ja jalapeno-olutleivän kera.
Aimo yhteistyöresepti
Chilimarinoidut ravut tarjoillaan joulumenun alkuruokana tai cocktailpalana inkiväärikastikkeen ja jalapeno-olutleivän kera.
Marinoidut ravut | |
---|---|
1.000 kg | kuorittuja katkarapuja, MSC-sertifioitu sulatettuna |
0.200 kg | chilikastiketta , esim. Felix Street Food Chilikastike |
0.002 kg | suolaa |
Leipätaikina | |
0.108 kg | vehnäjauhoja |
0.108 kg | hiivaleipävehnäjauhoja |
0.042 kg | erilaisia siemeniä |
0.167 kg | |
0.007 kg | suolaa |
0.003 kg | ruokasoodaa |
0.067 kg | vaaleaa olutta |
0.017 kg | jalapenoa viipaleina |
Leivän päälle | |
0.033 kg | jalapenoa viipaleina |
Kastike | |
0.020 kg | tuoretta inkivääriä |
0.005 kg | punaista chiliä |
0.300 kg | |
0.010 kg | limetti- tai sitruunamehua |
0.050 kg | chilikastiketta , esim. Felix Street Food Chilikastike |
0.010 kg | konjakkia |
0.004 kg | sokeria |
0.001 kg | suolaa |
0.001 kg | mustapippuria myllystä |
Viimeistelyyn | |
0.010 kg | tuoretta tilliä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.