Chiliribsit

Chiliribsit
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Chiliribsit

Ainekset10 annosta

Ribsit

3.000 kg
porsaan ribsejä

Marinadi

0.020 kg
punainen chilipalko
0.500 kg
punaviiniä
0.050 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.170 kg
pakastesipulikuutioita
0.020 kg
tuoretta inkivääriä raastettuna
0.020 kg
savupaprikajauhetta
0.100 kg
fariinisokeria

Kypsennykseen

0.100 kg
punaista chilipalkoa viipaleina

Chilidippi

0.500 kg
0.100 kg
sriracha-kastiketta

Ohje

  1. Ribsit

  2. Leikkaa ribsit paloiksi niin, että jokaiseen palaan tulee kolme luuta.
  3. Marinadi

  4. Hienonna chili siemenineen punaviinin joukkoon.
  5. Lisää muut ainnet ja kaada marinadi ribsien päälle.
  6. Anna marinoitua seuraavaan päivään.
  7. Kypsennys

  8. Laita ribsit marinaadineen gn-vuokaan ja kypsennä uunissa 110°C n. 3 tuntia tai kunnes kypsiä.
  9. Pyörittele paloja välillä kypsennyksen aikana.
  10. Lisää loput chilit vuokaan ja jatka kypsennystä nyt 220°C uunissa 15 min tai kunnes liha on saanut kauniin värin pintaan.
  11. Chilidippi

  12. Yhdistä aineet keskenään.
kpl
g
4.7 kg
415 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
415 kcal
Proteiini
17 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
36 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
415 kcal
Proteiini
17 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
36 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.