Chilisilakat

Valio Food Solutions

Chilisilakat

Ainekset35 annosta

1.000 kg

Liemi

0.600 kg
vettä
0.200 kg
väkiviinaetikkaa
0.036 kg
suolaa
0.030 kg
sokeria

Kastike

0.400 kg
0.200 kg
0.010 kg
sweet chilikastiketta
0.015 kg
sokeria

Ohje

  1. Kuumenna liemen ainekset. Sulata silakkafileet ja anna olla etikkaliemessä yön yli.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset. Kaada liemi pois ja leikkaa silakkafileet annospaloiksi. Lisää kastikkeen joukkoon ja anna marinoitua kylmässä vähintään vuorokausi.
kpl
g
1.4 kg
101 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
101 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,6 g
Kalsium
22 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
101 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,6 g
Kalsium
22 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›