Chorizo- kanapata

Valio Food Solutions

Chorizo- kanapata

Ainekset20 annosta

4.000 kg
0.010 kg
savupaprikajauhetta
1.000 kg
chorizo-makkaraa kuutioina
0.500 kg
0.500 kg
0.050 kg
tuoretta chiliä hienonnettuna
0.050 kg
limemehua
0.050 kg
fariinisokeria
0.450 kg
kidneypapuja valutettuna
1.500 kg
tomaattimurskaa
0.300 kg

Ohje

  1. Mausta fileet paprikajauheella GN-vuoassa.
  2. Keitä muut aineet kuumaksi kastikkeeksi pois lukien crème fraîche.
  3. Kaada kuuma kastike broilerien päälle ja hauduta 120° C n. 2 tuntia.
  4. Lisää crème fraîche ja kuumenna.
kpl
g
7.0 kg
135 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
135 kcal
Proteiini
16 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Kalsium
14 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
135 kcal
Proteiini
16 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Kalsium
14 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›