Chorizo- kanapata

Chorizo- kanapata
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Chorizo- kanapata

Chorizo- kanapata

Ainekset20 annosta

4.000 kg
kypsää broilerin rintafileetä, pakaste
0.010 kg
savupaprikajauhetta
1.000 kg
chorizo-makkaraa kuutioina
0.425 kg
pakastesipulikuutioita sulatettuna
0.400 kg
pakaste paprikakuutioita sulatettuna
0.050 kg
tuoretta chiliä hienonnettuna
0.050 kg
limemehua
0.050 kg
fariinisokeria
0.450 kg
kidneypapuja valutettuna
1.500 kg
tomaattimurskaa
0.300 kg

Ohje

  1. Mausta fileet paprikajauheella GN-vuoassa.
  2. Keitä muut aineet kuumaksi kastikkeeksi pois lukien crème fraîche.
  3. Kaada kuuma kastike broilerien päälle ja hauduta 120° C n. 2 tuntia.
  4. Lisää crème fraîche ja kuumenna.
kpl
g
7.0 kg
156 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
156 kcal
Proteiini
17 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
156 kcal
Proteiini
17 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.