Siirry sisältöön
Chorizo- kanapata

Chorizo- kanapata

Chorizo- kanapata

Ainekset

  • 4,000 kg kypsää broilerin rintafileetä, pakaste
  • 0,010 kg savupaprikajauhetta
  • 1,000 kg chorizo-makkaraa kuutioina
  • 0,500 kg pakastesipulikuutioita sulatettuna
  • 0,500 kg pakaste paprikakuutioita sulatettuna
  • 0,050 kg tuoretta chiliä hienonnettuna
  • 0,050 kg limemehua
  • 0,050 kg fariinisokeria
  • 0,500 kg kidneypapuja valutettuna
  • 1,500 kg tomaattimurskaa
  • 0,300 kg

Ohje

  1. Mausta fileet paprikajauheella GN-vuoassa.
  2. Keitä muut aineet kuumaksi kastikkeeksi pois lukien crème fraîche.
  3. Kaada kuuma kastike broilerien päälle ja hauduta 120° C n. 2 tuntia.
  4. Lisää crème fraîche ja kuumenna.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 650 kcal
Proteiini 70,6 g
Hiilihydraatti 20,1 g
Rasva 29,9 g
Tyydyttynyt rasva 10,2 g
Ravintokuitu 8,1 g
Suola 4,5 g
Kalsium 92,9 mg
D-vitamiini 0,8 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 186 kcal
Proteiini 20,2 g
Hiilihydraatti 5,8 g
Rasva 8,6 g
Tyydyttynyt rasva 2,9 g
Ravintokuitu 2,3 g
Suola 1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search