Chorizo- kanapata

Chorizo- kanapata

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
129 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

4,000 kg Valio paahdettua broilerinrintafileetä
0,010 kg savupaprikajauhetta
1,000 kg chorizo-makkaraa kuutioina
0,500 kg Food Service sipulikuutioita sulatettuna
0,500 kg Food Service paprikakuutioita sulatettuna
0,050 kg tuoretta chiliä hienonnettuna
0,050 kg limemehua
0,050 kg fariinisokeria
0,450 kg kidneypapuja valutettuna
1,500 kg tomaattimurskaa
0,300 kg Valio crème fraîchea laktoositon
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Mausta fileet paprikajauheella GN-vuoassa.

  • Keitä muut aineet kuumaksi kastikkeeksi pois lukien crème fraîche.

  • Kaada kuuma kastike broilerien päälle ja hauduta 120° C n. 2 tuntia.

  • Lisää crème fraîche ja kuumenna.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!