Chorizolla maustettu kalakeitto

Chorizolla maustettu kalakeitto
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Chorizolla maustettu kalakeitto

Chorizolla maustettu kalakeitto

Ainekset20 annosta

0.020 kg
0.170 kg
pakastesipulikuutioita
0.170 kg
pakaste purjoviipaleita
0.050 kg
valkosipulikuutioita, pakaste hienonnettuna
0.160 kg
pakaste paprikakuutioita
0.020 kg
tomaattipyreetä
0.005 kg
tuoretta chiliä hienonnettuna
0.050 kg
tuoretta basilikaa hienonnettuna
1.000 kg
chorizo-makkaraa viipaleina
0.400 kg
tomaattimurskaa
0.400 kg
valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
0.500 kg
kuivaa valkoviiniä

Lisäksi

1.200 kg
seiti selkäfileetä, pakaste
0.000 kg
sormisuolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Freesaa sipulit Oivariini rasvassa.
  2. Lisää paprikat, tomaattipyree, chili ja basilika. Kuumenna.
  3. Lisää muut aineet ja anna hiljalleen kiehua 15 min.
  4. Lisäksi

  5. Mausta kalafileet ja höyrytä kypsiksi uunissa. Halutessasi voit myös grillata kalat
  6. Lisää kalat tarjoiluastiaan ja annostele keitto kuumana päälle.
kpl
g
4.2 kg
124 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
124 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
124 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.