Chorizolla maustettu kalakeitto

Chorizolla maustettu kalakeitto

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
111 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,020 kg Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
0,200 kg Food Service sipulikuutioita
0,200 kg Food Service purjoviipaleita
0,050 kg Food Service valkosipulikuutiota hienonnettuna
0,200 kg Food Service paprikakuutioita
0,020 kg tomaattipyreetä
0,005 kg tuoretta chiliä hienonnettuna
0,050 kg tuoretta basilikaa hienonnettuna
1,000 kg chorizo-makkaraa viipaleina
0,400 kg tomaattimurskaa
0,400 kg valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
0,500 kg kuivaa valkoviiniä
Lisäksi
1,200 kg Food Service alaskanseiti selkäfilepaloja
  sormisuolaa
  mustapippuria myllystä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Freesaa sipulit Oivariini rasvassa.

  • Lisää paprikat, tomaattipyree, chili ja basilika. Kuumenna.

  • Lisää muut aineet ja anna hiljalleen kiehua 15 min.

Lisäksi
  • Mausta kalafileet ja höyrytä kypsiksi uunissa. Halutessasi voit myös grillata kalat

  • Lisää kalat tarjoiluastiaan ja annostele keitto kuumana päälle.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!