Cinnamon rolls

Cinnamon rolls

Teollisuus
331 kcal / 100g
Herkullinen pulla joka pysyy mehevänä, kun paistat vierekkäin vuoassa. Helppo taitella palat toisistaan irti paiston jälkeen.
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Esitaikina
0,500 kg vettä
0,050 kg hiivaa
0,500 kg vehnäjauhoja
1,050 kg 78 kpl á 0,013 kg
Taikina
1,050 kg esitaikinaa
0,500 kg vettä
0,075 kg Valio Eila® Laktoositon maitojauhetta
0,030 kg suolaa
0,400 kg sokeria
0,150 kg hiivaa
0,200 kg kananmunia
0,500 kg Valio Eila® voita
2,100 kg vehnäjauhoja
5,005 kg 78 kpl á 0,064 kg
Täyte
0,400 kg Valio Eila® voita
0,500 kg fariinisokeria
0,060 kg kanelia
0,060 kg Valio vaniljakreemijauhetta
0,250 kg rusinoita
1,270 kg 78 kpl á 0,016 kg
Kuorrute
0,600 kg Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0,200 kg Valio lemon curd täytettä
0,200 kg Valio vaniljakreemitäytettä
0,160 kg tomusokeria
1,160 kg 78 kpl á 0,015 kg
8,485 kg 78 kpl á 0,109 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Valmista esitaikina. Sekoita esitaikinan aineet kylmään veteen. Anna esitaikinan käydä yön yli kylmiössä.

  • Sekoita taikinan aineet esitaikinan joukkoon ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia

  • Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi, 25 cm:n levyiseksi matoksi.

  • Sekoita pehmeä voi, fariinisokeri, kaneli ja vaniljakreemijauhe tasaiseksi seokseksi. Levitä taikinamaton päälle. Ripottele pinnalle rusinoita. Rullaa matto.

  • Leikkaa rulla 70 g:n paloiksi. Asettele voideltuun vuokaan.

  • Nostata. Paista 210°:ssa uunissa n. 15 min.

  • Sekoita kuorrutteen aineet tasaiseksi seokseksi. Levitä jäähtyneiden puustien päälle.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!